Zijn je helende Gaven, geld en relaties je ooit afgenomen? Was je een heks of hoge priester(es)?

Door Joke ElZiam Nooteboswoman-571715_960_720.jpg

Nu het 12-strengig DNA open gaat kun je mogelijk bij de oorzaak komen waarom je niet voldoende geld, overvloed of de juiste relatie aantrekt. Of, waarom het misschien ondanks alles wat je er aan gedaan hebt, het seksueel nog steeds niet lekker gaat.

Verbonden met de Goddelijke Bron

Ik kreeg een berichtje dat een hoog bewuste cliënte (die een heel zwaar leven met allerlei fysieke klachten had gehad) was overleden. Ik nam even tijd om afscheid te nemen en om een kaarsje op te steken voor hulp van engelen bij haar overgang. Tot mijn verbazing was ze niet los van haar lichaam en dat terwijl ze zo verbonden was met de goddelijke Bron en zo bewust! Het voelde alsof ze aardgebonden wilde blijven en bij het lijden van haar lichaam! Een Egyptisch leven lichtte op met de belofte voor God te leven en voor God goed te doen door fysiek te lijden... (Uiteraard heb ik daar een stukje healing naar toegestuurd en hulp uit de Bovenwereld erbij gevraagd). Die belofte is waarschijnlijk vele levens met haar meegelopen. Zoveel levens van martelingen, fysieke klachten en lijden kunnen het gevolg zijn! Of zoveel levens van geen eigen relatie, geen eigen geliefde mogen hebben... Afspraken zitten vaak ook in de zielelichamen en brengen herhalingslussen in levens. Zo ook een gelofte van kuisheid of armoede.

Opstaan voor het Licht

Zelf ken ik ook vele levensherinneringen van martelingen en achtervolgingen door voor het Licht, God of een religie te gaan staan. Ook in een tijd dat niemand daar op zat te wachten. Zo ontwikkelde ik, zonder te weten, donkere tegenoverliggende omgevingskrachten en veroordelingen. Hele muren van zwarte energie zag ik tijdens een healing op die verleden levens op me afkomen.
Het opstaan voor het Licht was een grote Missie die door loopt tot in mijn huidige leven, het zit in het collectief van mijn zielegroepen, mijn Zielelichtlichamen en persoon. Ook het verloochenen van een persoonlijk leuk leven hoorde daarbij en het fysieke lichaam...

Opdracht en missie

Maar de krachten om door te gaan voor het Licht en het zaaien van bewustzijn en heling, werken nog steeds door. Net als het willen werken met edelstenen en kruiden op de hoogste 13-dimensionale manier, zoals destijds in de Isistempel. Het is veel groter dan ons ikje, die zo'n belofte misschien naast zich neer wil leggen. Toch ga ik zelf ook door, ondanks dat ik nu weet dat ik de opdracht en missie mag loslaten...Ook herinner ik me een leven als orakel met heldere Gaven die voor het goede van alle mensen bedoeld waren, maar ik zodanig niet langer mocht gebruiken. Door de regering aangestelde priesters hielden rituelen rondom mij, terwijl ik op de vijf meter grote platte steen die op een krachtige natuurplek stond, gedrogeerd lag vastgebonden.

Gaven bedoeld voor het welzijn van iedereen

Het gezag en de priesters waren niet vies van meer macht en rijkdom door gebiedsuitbreiding en ik moest helderzien en orakelen waar de legers, de kansen en zwakke plekken zich aan de grenzen bevonden. Het verscheurde mijn ziel omdat mijn Gaven bedoeld waren voor het welzijn van iedereen. Meestal werd ik na afloop, terwijl ik nog gedrogeerd was, ook nog verkracht door de priesters waardoor ik in dit leven tot mijn achttiende angst had voor seksualiteit. Ook herinner ik me een leven waarin ik in de linkervleugel van een tempel woonde met nog meer priesteressen. We waren opgevoed voor de rol om op hoogtijdagen seks te hebben met de hogepriester. De hoge priester stond voor de hemel en verkeerde door afstemming in dat universele Bewustzijn daarvan, zoals ik voor de aarde stond.

Er bestond geen grotere en mooiere Kracht dan de versmelting van het Goddelijke en het aardse

Al gaande weg werd ook dit besmeurd door egowensen en lust. Ook de jaarfeesten van Beltane vinden hier hun oorsprong. Deze samensmelting vond een keer per jaar plaats en jaarlijks werd een priesteres uitgekozen en maandenlang (en levenslang) hierop voorbereid. Ons hele leven draaide daarom. Gedurende de rest van het jaar was er geen contact met andere mannen, alleen met de tempelpriesteressen uit wie jaarlijks gekozen werd door de Hogepriester.

We leerden lichaam, relaties, ziel en een eigen leven te verloochenen voor het "allerhoogste"

Het Godsonderricht was de enigste afleiding in de tempel gedurende de rest van het jaar net als onderlinge jaloezie en geroddel. We leerden lichaam, relaties, ziel en een eigen leven te verloochenen voor het "allerhoogste." Doordrongen van die kennis kwam ik, en velen met mij, onbewust verbonden aan de belofte en dezelfde groep, op dezelfde manier weer in opeenvolgende levens terecht. Zoals toen ik in Tibet door mijn moeder al heel jong aan het klooster werd gegeven. In een latere periode kwam ook de kruidenkennis weer terug waarop een afschuwelijke heksenverbranding in Noord Frankrijk volgde waarvan ik nog herinneringen heb. Net als aan het middeleeuwse leven aan de rand van het bos, ver weg van de dorpelingen, waar ik in mijn eentje woonde in een houten hutje vol kruiden en waar de zieken kwamen voor genezing. Daar werd ik op een dag zomaar voor de lol, door een ridder te paard doodgestoken door mij met zijn zwaard te doorboren. Pas in het huidige leven gebruik ik de kruidenkennis en tincturen weer maar nog niet zonder dat de keuringsdienst van waren als wedergeboren inquisitie, af en toe in mijn winkel staat met een waarschuwing van 30.000 euro boete of meer als er bij de kruiden een verkeerd woord staat waar tegen het fysiek kan helpen...

Vele lichtwerkers openen zich nu nu in dergelijke herhalingslussen; wat kun je zelf doen?

Herinneringen, healingen en inzichten kunnen op de juiste tijd ontstaan en geloftes, onderdrukkingen of vervloekingen kunnen nu worden ontbonden. Meestal is zoiets veel groter dan onszelf, gaat het over meerdere levens of een hele zielegroep die dit met elkaar meegemaakt heeft. Ben je ook heks geweest en zijn je Gaven onderdrukt geweest, ervaar je hierdoor nog steeds beperkingen of herhalingslussen in je  huidige leven? Vraag dan de hulp van een Master Healer Reader Coach. Denk aan een Elohim Healer die ook in verleden levens en herhalingslussen en collectieve velden kan healen.

En dan nog iets dat beslist hierbij kan helpen;

Al een paar jaar geleden kreeg ik opdracht van de Bovenwereld om samen met hen een programma op een 13 dimensionaal geopende blauwe Celestien cluster edelsteen te zetten. Een programma dat de onderdrukking van Gaven, Spreken, Geneesmethodes, helderzien, gelofte van armoede, gelofte van geen seks of relatie, kan doorbreken, Dus mogelijk kan deze Celestien cluster jou ook helpen met zijn programma!

Jaaropleiding en consult

Daarnaast kun je een doorbraak consult afspreken met een Elohim Master Healer-Reader-Coach waarbij je ook 3 dagen op de Elohim Krachtplaats verblijft en doorpakt.
Ook de door mij gegeven jaaropleidingen kunnen al je Gaven en helende kwaliteiten weer terugbrengen, net als het opstaan in je volledig potentieel! Onderdelen van de jaaropleiding zijn 2 komende workshops die je ook helpen je kwaliteiten weer terug te krijgen!


Belangrijke 2 weekend workshop om je hogepriester(es), hogere Gaven en het samen werken met kruiden, Deva's en Natuurspirits weer terug te krijgen

 

1) de weekendworkshop van 20+21 mei "Inwijding in de 4 Windrichtingen, 5 Elementen, je Divine Being + Soundhealing"
2) de weekendworkshop van 16+17 sept "Sjamanistische natuur-inwijdingen, natuurcoach, aardehealer, natuurwezens en magisch kind"

 

Reacties van lezers:


Dankjewel Joke  voor je ervaringsverhaal. Ik herken echt diep verhalen die in mij meetrillen. Ik lees en voel ik schouw.  Aarzelend kom ik weer dieper aan in mij waarvoor ik bedoel te leven..Eindelijk iemand die spreekt, schrijft waar leven op aarde samen over gaat...
Liefs Ans L

 

Ik wil via deze wijze laten weten hoe waardevol ik haar persoonlijke sharing vindt en deze email. 
Ik herken zoveel ervan. 
Echter het horen van Joke, als een ongelofelijk inspirerend voorbeeld voor mij en ik denk voor vele lichtwerkers opent het bewustzijn op deze velden en gebeurtenissen nog veel verder. 
Dank je wel Joke voor dat je zo bent gaan staan voor het licht en een ware wayshower bent voor vele lichtwerkers die het pad bewandelen. 
Wat ik in je zo bewonder is dat je het licht ook zo verankerd hebt in de aarde. Letterlijk via de tuinen, de tincturen, de opleidingen. Wat een rijkdom. En wat een moed. 
Dank dank dank. ????
 

Blessings en liefde, Talitha

 


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin